Conopida cu cascaval la cuptor

Printeaza

Conopida cu cascaval la cuptor din: conopida, unt, faina, cascaval, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Conopida cu cascaval la cuptor

  • o conopidă medie
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 300 ml lapte
  • 100 g caşcaval
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida ruptă bucheţele se pune la fiert 10 minute în apă cu sare.

Intre timp, se topeşte untul, se pune făina, se desface cu lapte şi se lasă să dea un clocot. Se scurge conopida şi se aşază într-un vas uns.

Sosul alb se amestecă cu caşcavalul, sare şi piper, se toarnă peste conopidă şi se lasă 15 minute la cuptor. Se serveşte cu pătrunjel deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.