Conopidă cu maioneză si usturoi

Printeaza

Conopidă cu maioneză si usturoi

Ingrediente:Conopidă cu maioneză si usturoi

  • 1 conopidă
  • 2 căţei de usturoi
  • maioneză din ouă sau maioneză vegetală de soia

 

Mod de preparare:

Conopida se fierbe cu apă şi puţină sare. Când este gata, se scurge bine şi se pasează până când totul devine o pastă omogenă. După ce s-a răcit complet, punem maioneza şi usturoiul tocat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.