Conopidă cu paste şi broccoli
PrinteazaO reteta de conopida cu paste si broccoli din: conopida, broccoli, sare, paste, piper, nucsoara, iaurt, smantana, oua, emmentaler, boia, seminte de dovleac, unt si orez.
- 500 g conopidă
- 500 g broccoli
- sare
- 200 g paste integrale
- piper
- nucşoară
- 200 g iaurt
- 100 g smântână
- 2 ouă
- 100 g emmentaler ras
- boia
- 20 g seminţe de dovleac
- grăsime pentru uns tava
- 100 g orez
Mod de preparare:
Conopida şi broccoli se spală şi se taie bucheţele. Se pun în apă fiartă, cu sare şi se lasă 3 minute, să se opărească. Se dă deoparte. Pastele se fierb. Conopida şi broccoli se amestecă cu pastele, se asezonează cu nucşoară, sare şi piper şi se pun într-o tavă unsă cu ulei.
Iaurtul, smântână, ouăle şi 50 g de brânză emmentaler se amestecă şi se asezoneazăcu sare, piper şi boia. Compoziţia se completează cu supa. Se presară restul de emmentaler şi seminţele de dovleac. Se lasă cca 30 de minute la cuptor. Se servesc calde.
Conopidă cu paste şi broccoli
Pofta buna!