Conopidă cu paste şi broccoli

Printeaza

O reteta de conopida cu paste si broccoli din: conopida, broccoli, sare, paste, piper, nucsoara, iaurt, smantana, oua, emmentaler, boia, seminte de dovleac, unt si orez.

Ingrediente:Conopidă cu paste şi broccoli

  • 500 g conopidă
  • 500 g broccoli
  • sare
  • 200 g paste integrale
  • piper
  • nucşoară
  • 200 g iaurt
  • 100 g smântână
  • 2 ouă
  • 100 g emmentaler ras
  • boia
  • 20 g seminţe de dovleac
  • grăsime pentru uns tava
  • 100 g orez

 

Mod de preparare:

Conopida şi broccoli se spală şi se taie bucheţele. Se pun în apă fiartă, cu sare şi se lasă 3 minute, să se opărească. Se dă deoparte. Pastele se fierb. Conopida şi broccoli se amestecă cu pastele, se asezonează cu nucşoară, sare şi piper şi se pun într-o tavă unsă cu ulei.

Iaurtul, smântână, ouăle şi 50 g de brânză emmentaler se amestecă şi se asezoneazăcu sare, piper şi boia. Compozi­ţia se completează cu supa. Se presară restul de emmentaler şi seminţele de dovleac. Se lasă cca 30 de minute la cuptor. Se servesc calde.

Conopidă cu paste şi broccoli

Conopidă cu paste şi broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.