Conopida cu pui

Printeaza

Conopida cu pui 

Ingrediente:Conopida cu pui

  • 1 pui
  • 1 conopidă de 250 g
  • 3 cepe
  • 3 roşii
  • 2 guri de făină
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Rupi conopida în bucăţele şi o căleşti în ulei împre­ună cu ceapa şi roşiile tăiate. Puiul se rumeneşte separat, la cuptor.

Intr-o cratiţă aşezi carnea şi conopida călită cu roşiile şi ceapa. Adaugi făina dizolvată în apă. Laşi la cuptor 10-15 minute, după care o scoţi şi ornezi cu pătrunjel.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.