Conopida cu sos de rosii si cascaval

Printeaza

Conopida cu sos de rosii si cascaval din: conopidă, suc de roşii, caşcaval, unt sau ulei, sare.

Conopida cu sos de rosii si cascaval
Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 1 cană suc de roşii
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri unt sau 1 ceaşcă ulei
  • sare

Mod de preparare:

Se desface conopida în bucheţele, se spală şi se fierbe în apă cu sare, care clocoteşte.

Se scurge când este fiartă şi se pune într-o cratiţă unsă cu unt, se acoperă cu suc de roşii sărat şi puţin îndulcit.

Se rade caşcaval peste conopidă şi se coace la cuptor o jumătate de oră, după care se serveşte câldă cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.