Conopida cu sos de smantana

Printeaza

Conopida cu sos de smantana

Ingrediente:Conopida cu sos de smantana

  • 1 conopidă
  • margarină (circa 200 g)
  • 1/4 l lapte
  • 200 g smântână
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbi conopida desfăcută în bucheţele în apă cu sare. Cât fierte conopida faci un sos alb din margarină, lapte şi ţăină în care vei pune conopida fiartă.

Amesteci uşor, sa nu sfărâmi conopida, şi pui totul într-o cratiţă. Torni smântână şi dai la cuptor. Pentru aspect şi pentru gust presari pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.