Conopidă la cuptor cu caşcaval si smântână

Printeaza

Conopidă la cuptor cu caşcaval si smântână din: conopida, smantana, cascaval, ou, sare si piper.

Ingrediente:Conopida_la_cuptor_cu_cascaval_si_smântâna

  • 1 kg conopida
  • 250 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bine conopida şi o desfaci în bucheţele de mărime me­die.

Apoi pui conopida la fiert în apă cu sare, iar când s-a fiert, o scoţi şi o laşi să se scurgă.

Din caşcavalul ras, smântână şi ou, faci un amestec pe care îl torni jumătate pe fundul tăvii şi jumă­tate deasupra conopidei, după ce aceasta a fost asezata in tava.

Dai tava la cuptor. Servesti conopida calda.

Conopidă la cuptor cu caşcaval si smântână

Conopida_la_cuptor_cu_cascaval_si_smântâna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.