Conopida in foitaj din: aluat, conopida, cascaval, oua, sare si piper.
Ingrediente:
800 g aluat foitaj
500 g conopida fiarta
200 g cascaval
2 oua
sare
piper
Mod de preparare:
Intindeti aluatul si decupati, cu o forma rotunda cu diametrul de circa 8-10 cm, 12 discuri de aluat.
Puneti-le in forme de briose, formand astfel 12 cuibulete, apoi in fiecare cui puneti cate 1-2 buchetele de conopida fiarta.
Amestecaţi într-un castron caşcavalul ras cu ouăle bătute şi puneţi pe fiecare cuib câte 1-2 linguri din amestec şi presăraţi cu piper proaspăt măcinat.
Puneţi formele la cuptor pentru circa 35-40 de minute. Scoateţi-le din formele de brioşe şi serviţi- le calde, câte 3 la portie.
Remedii naturiste cu conopida. Conopida este o legumă versatilă și poate fi folosită în diverse remedii naturiste datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Iată câteva idei suplimentare pentru utilizarea conopidei ca remediu naturist: Conopidă înăbușită cu curcumină: Curcumina din turmeric și antioxidanții din conopidă pot avea efecte antiinflamatorii. Poți înăbuși conopida cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.