Conopida gratinata cu busuioc

Printeaza

Conopida gratinata cu busuioc din: conopida, oua, cascaval, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Conopida gratinata cu busuioc

  • 1 conopidă
  • 2 ouă
  • 200 g caşcaval ras
  • 4 frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • unt, pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Fierbi conopida, cam 5 minute, ruptă bucheţele în apă cu sare, apoi o laşi la scurs.

Ungi o tavă cu unt şi aşezi în ea bucheţelele de conopidă amestecate cu 150 g de caşcaval, apoi torni ouăle bătute cu frunzele de busuioc mărunţite, cu piper, după gust, şi presari restul de caşcaval.

Dai la cuptorul încins până când segratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.