Conopida in aluat de clatite

Printeaza

Conopida in aluat de clatite

Ingrediente:Conopida in aluat de clatite

  • 1,5 kg conopidă
  • 300 g făină
  • 500 ml lapte
  • 3 ouă
  • 40 g unt
  • sare
  • ulei

 

Ingrediente:

Din făină, ouă, lapte şi sare prepari un aluat de clătite pe care-l laşi să se odihnească la rece timp de 30 de minute. Conopida o fierbi în apă cu sare.

O desfaci în bucheţele mici pe care le treci apoi prin aluatul de clătite şi le prăjeşti în ulei. Le serveşti calde cu puţin unt topit pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.