Conopida la cuptor

Printeaza

Conopida la cuptor din: conopida, cascaval, telemea de oaie, oua, smantana, unt, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Conopida la cuptor

  • 1 conopida mare
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g branza telemea de oaie
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida spălată se des­face în bucheţele, care se herb în apă sărată 10 minute, apoi se scurg de apă şi se aşază într-o formă iena unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Separat, se bat ouăle cu brânza rasă şi cu smân­tână şi se toarnă peste co­nopidă.

Deasupra se pre­sară caşcaval ras, se adau­gă bucăţele de unt, sare şi piper, şi se pune forma la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute, până se rumeneşte frumos. Se ser­veşte caldă.

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.