Conopida cu legume aromate
PrinteazaO reteta delicioasa de conopida cu legume aromata din: conopida, ardei capia, gogosari, ardei galbeni, morcovi, usturoi, chimen, boabe de coriandru, ulei de masline si sare.
- 1 kg conopida
- 3 ardei capia
- 3 gogosari
- 3 ardei galbeni
- 3 morcovi
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita chimen
- cateva boabe de coriandru
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Desfaci conopida în bucheţele şi o pui în apă cu sare, pentru 30-40 de minute. Cureţi legumele rămase, le speli şi le tai felii.
Fierbi toate legumele în vasul de gătit cu aburi, pentru 5-10 minute.
Intr-o tigaie, pui puţin ulei de măsline, adaugi usturoiul tăiat mărunt, legumele fierte la aburi, condimentezi şi laşi pe foc timp de 3-4 minute.
Obţii legume foarte aromate si foarte si gustoase. Poti servi legumele atat calde, cat si reci.
Conopida cu legume aromate
Pofta buna!