Conopidă cu maioneză din pufuleţi

Printeaza

Conopidă cu maioneză din pufuleţi

Ingrediente:

  • 1 kg conopidă
  • sare
  • maioneză din pufuleţi

 

Mod de preparare:

Conopidă cu maioneză din pufuleţi: Conopida se spală sub jet de apă rece, se desface bucheţele şi se fierbe până ce devine moale. Se opreşte focul şi se pune la scurs şi răcit într-o strecurătoare.

Intre timp, se face maioneza din pufuleţi. După ce s-a răcit bine, se mixează uşor şi se încorporează cu maioneza. Se aşază pe un platou şi se ornează cu pătrunjel verde.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu am facut pana acum maioneza din pufuleti. Am inteles ca e buna si e de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.