Conopida cu maioneza si verdeata

Printeaza

Conopida cu maioneza si verdeata din: conopida, oua, maioneza, patrunjel, rosii, ardei, ridichi.

Ingrediente:Conopida cu maioneza si verdeata

  • o conopidă
  • 2 ouă
  • 250 g maioneză
  • pătrunjei verde tocat
  • roşii
  • ardei graşi
  • ridichi de lună

 

Mod de preparare:

Se fierbe conopida în apă clocotită cu sare, se scurge şi se aşează întreagă pe o farfurie. Peste ea se pune maioneza în fâşii şi între ele se pun fâşii de albuş răscopt, tăiat fin, şi se presară cu gălbenuşuri răscoapte datei prin sită.

Deasupra se pun câteva frunzuliţe de pătrunjel verde, iar pe margine felii de roşii, de ridichi şi de ardei graşi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.