Conopida in otet

Printeaza

Conopida in otet din: conopida, morcovi, otet, dafin, pipe, mustar, sare.

Ingrediente:

  • 3 conopide
  • 1 kg morcovi
  • 100 ml oţet
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • boabe de muştar
  • sare grunjoasă
  • apă cât cuprinde

 

Mod de preparare Conopida in otet:

Speli conopida, o rupi în bucheţele şi o laşi în apă cu oţet 30 de minute. Aşezi un strat de boabe de muştar pe fundul borcanelor.

Pui bucheţelele de conopidă, aşezi felii de morcovi şi foi de dafin printre bucheţelele de conopidă.

Separat, fierbi apa cu câte o lingură de sare şi piper boabe la fiecare litru şi torni saramura fierbinte peste conopidă.

Inchizi borcanele ermetic şi le depozitezi într-un loc rece şi bine aerisit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.