Conopidă cu ouă la cuptor

Printeaza

Conopidă cu ouă la cuptor

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 4 linguri de pesmet
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bine conopida, o desfaci în bucheţele şi o pui la fiert în apă cu sare pentru 10- .15 minute, iar separat fierbi ouăle.

După ce conopida s-a fiert, o laşi să se scurgă, cureţi şi ouăle şi treci gălbenuşurile printr-o sită sau le dai pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Aşezi inapoi bucheţelele de conopidă într-o tavă unsă cu unt, presari gălbenuşul pasat şi dai totul la cuptorul încins în prea­labil, dar lasi usa lui între-deschisă.

Intre timp, rume­neşti pesmetul în unt topit, apoi îl presari peste conopidă şi mai laşi 10 minute.

conopida s-a rumenit puţin, scoţi mâncarea din cuptor, pui pătrunjelul tăiat fin si o servesti imediat.

Conopidă cu ouă la cuptor

Pofta buna!

 

 

Broccoli cu unt si lamaie

Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii și gluconasturtiina, […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • conopida cu ou la cuptor
  • conopida cu oua la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.