Conopida pane cu sos

Printeaza

Conopida pane cu sos din: conopida, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, usturoi, smantana.

Ingrediente:Conopida pane cu sos

  • o conopidă medie
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit
  • smântână
  • 3 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Se spală şi se desface conopida bucheţele care se pun la fiert în apă sărată. Se lasă 20 de minute şi se pune apoi la scurs. Se bat ouăle cu sare şi piper, se pun în farfurii separate făina şi pesmetul.

Se trec bucheţelele de conopidă prin făină, ouă şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se scot pe şervete absorbante. Se servesc cu usturoi pisat şi amestecat cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.