Conopida pane cu garnitura de sfecla rosie

Printeaza

Conopida pane cu garnitura de sfecla rosie din: conopida, ulei de masline, ou, faina, sare, piper.

Ingrediente:Conopida pane cu garnitura de sfecla rosie

  • 1 conopidă de mărime mijlocie
  • 1 pahar ulei de măsline
  • 1 ou bătut
  • 1 pahar făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Conopida se desface bucheţele şi fiecare în parte se spală foarte bine. Acestea se pun la fiert, în apă cu puţină sare, aproximativ un sfert de oră. Se lasă la scurs.

Se amestecă oul bătut cu făină, piper, sare, ulei de măsline şi o jumătate de pahar cu apă. După ce s-a omogenizat perfect, prin acest amestec se trec bucăţile de conopidă.

Se pun la prăjit în ulei încins, având grijă să se întoarcă pe toate părţile, spre a se rumeni uniform.

Se serveşte cu garnitură de sfeclă roşie rasă sau andive.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.