Conopida pane cu pesmet

Printeaza

Conopida pane cu pesmet din: conopidă, oua, pesmet, ulei, sare, patrunjel.

 

 Ingrediente:

  • o conopidă mică
  •  2 ouă
  •  pesmet fin
  •  ulei pentru prăjit
  •  sare
  • 2-3 fire pătrunjel pentru decor

 

Mod de preparare:

Conopida se desface bu­cheţele, apoi se dă printr-un jet de apă. Se pune la fiert în apă cu sare.

Când s-a fiert conopida, se scurge bine, iar separat, într-un vas, se bat ouăle cu sare, ca pentru omletă.

Se pune pesmetul într-o farfurie şi se trec bucheţelele de conopidă prin ou si mai apoi prin pesmet.

Se prăjesc în baie de ulei. Si se scot pe hârtie absorban­tă, Se ornează cu pătrunjel tocat.

Conopida pane cu pesmet

Conopida_pane_cu_pesmet

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.