Curry de Conopidă cu Aromă Indiană din: conopida, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei vegetal, pasta de curry, curcuma, seminte de coriandru, seminte de chimen, lapte de cocos, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de conopidă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru vegetarieni sau pentru oricine dorește să încerce o alternativă mai ușoară la curry-urile cu […]
Conopida pane (varianta)
PrinteazaConopida pane din: conopida, oua, unt, pesmet, faina, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg conopida
- 2 oua
- 50 g unt
- 100 g pesmet
- 100 g faina
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Speli conopida întreagă şi o pui la fiert în apă cu sare.
Strecori apa şi rupi bucheţelele de conopidă după ce s-au răcit, le dai prin făină, ou bătut, în care ai pus, după gust, sare, piper, apoi prin pesmet.
Le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi până capătă o culoare arămie plăcută.
Le poţi servi cu unt topit pe deasupra.
Conopida pane
Pofta buna!
Conopidă la Abur cu Aromă Naturală
Conopidă la Abur cu Aromă Naturală din: conopida, sare, piper, ulei de masline, verdeata. Conopida la abur este o modalitate minunată de a păstra integritatea nutrienților și textura crocantă a acestei legume. Acest preparat simplu și sănătos poate fi servit ca garnitură sau ca parte a unei mese principale. Ingrediente: 1 conopidă medie Sare, după […]
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor din: conopida, branza, smantana, usturoi, unt,s are, piper, oregano, pesmet. Gratinul de conopidă cu brânză este o mâncare reconfortantă și delicioasă, perfectă pentru a încânta papilele gustative. Ingrediente: 1 conopidă medie 200g brânză rasă (puteți folosi brânza cheddar, emmental sau gouda) 1 cană de smântână lichidă (aproximativ 240ml) […]
Conopidă Cremoasă la Cuptor cu Arome de Parmezan și Ierburi
Conopidă Cremoasă la Cuptor cu Arome de Parmezan și Ierburi din: conopida, ulei de masline, parmezan, usturoi, ieburi, sare, piper. Această rețetă este o modalitate ușoară și delicioasă de a pregăti conopida. Ierburile proaspete și usturoiul mărunțit adaugă arome bogate, iar parmezanul ras conferă un gust ușor sărat și cremos. Este o garnitură sau un […]