Conopida cu paste si broccoli
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de conopida cu paste si broccoli din: conopida, broccoli, sare, paste integrale, piper, nucsoara, smantana, oua, emmentaler, boia, seminte de dovleac si grasime.
- 500 g conopida
- 500 g broccoli
- sare
- 200 g paste integrale
- piper
- nucsoara
- 200 g iaurt
- 100 g smantana
- 2 oua
- 100 g emmentaler ras
- boia
- 20 g seminte de dovleac
- grasime pentru uns tava
Mod de preparare:
Conopida şi broccoli se spală şi se taie bucheţele. Se pun în apă fiartă, cu sare şi se lasă 3 minute, să se opărească. Se dă deoparte. Pastele se fierb.
Conopida şi broccoli se amestecă cu pastele, se asezonează cu nucşoară, sare şi piper şi se pun într-o tavă unsă cu ulei.
Iaurtul, smântână, ouăle şi 50 g de brânză emmentaler se amestecă şi se asezonează cu sare, piper şi boia. Compoziţia se completează cu supa.
Se presară restul de emmentaler şi seminţele de dovleac. Se lasă cca 30 de minute la cuptor. Se servesc calde.
Conopida cu paste si broccoli
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu broccoli si conopida