Conopida cu pui si rosii din: conopida, pui, rosii, ceapa, ulei, sare.
Ingrediente:
o conopidă medie
4 aripioare de pui
4 ciocănele de pui
3-4 roşii foarte coapte
o ceapă
4 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Carnea bine curătată se rumeneste într-o lingură-două de ulei.
Conopida se desface buchetele care se fierb în apă cu sare pentru 10 minute.
Se scoate carnea, se adaugă restul uleiului si se căleşte ceapa.
Se adaugă roşille trecute prin răzătoare, se lasă 5 minute pe foc, se adaugă puiul, se lasă 5 minute si apoi se toarnă aproximativ 250 ml apă. Se lasă la fiert 10 minute.
Conopida scursă se pune într-un vas de cuptor, se toarnă sosul cu carnea si se lasă la cuptor încă 20 de minute.
Pui cu conopida si rosii Ingrediente: 2 pui 750 g conopidă 2 linguri unt sau untură 1 lingură făină 1 ceapă (mare) puţină boia 250 g roşii (sau bulion de roşii) 1 legătură pătrunjel sare Mod de preparare: Curăţăm şi tăiem puii, apoi îi sărăm. Prăjim bucăţile de pui pe amîndouă părţile în grăsime încinsă […]
Pui cu bacon si conopida din: pui, bacon, conopida, usturoi, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 pui 4 felii de bacon 1 conopidă 1 capatana usturoi sare si piper, dupa gust 3 linguri de ulei de măsline Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Curățați puiul. Trageți ușor pielea de pe piept și introduceți cele patru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.