Conopidă cu smantana si verdeata

Printeaza

Conopidă cu smantana

 

Ingrediente:

  • 1 conopidă potrivită
  • 100 ml lapte
  • 200 g smântână degresată
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2-3 cartofi
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopidă cu smantana si verdeata: Conopida se curăţă, se rupe bucheţele, se spală sub jet de apă rece şi se pune să fiarbă în apă clocotită cu sare şi lapte. Separat, se fierb şi cartofii.

Când sunt gata, cartofii se taie rondele, se amestecă cu conopida fiartă şi scursă, cu pătrunjelul verde tocat fin şi cu smântână. Se serveşte cu salată de roşii şi castraveţi.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.