Conopida cu sunca la cuptor din: conopida, unt, cascaval, telemea, sunca, faina, patrunjel, lapte, oua, sare, piper, ceapa verde. Ingrediente: 500 g conopidă 100 g unt 100 g caşcaval ras 100 g brânză telemea 150 g şuncă 100 g făină pătrunjel 500 ml lapte 4 ouă sare piper frunze ceapă verde Mod de preparare: […]
Budinca de conopida cu sunca din: conopida, sunca, smantana, oua, cascaval, branza, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 conopidă medie 150 g şuncă de Praga 100 g smântână 3 ouă 150 g caşcaval ras 150 g brânză telemea rasă sare piper unt şi pesmet pentru uns vasul Mod de preparare: Spală conopida, desfă-o în bucheţele […]
Sufleu de branza cu sunca si conopida din: conopida, sunca, praz, patrunjel, ulei de masline, lapte, boabe de mustar, pesmet, branza cedar si cartofi prajiti. Ingrediente: 1 conopida mare, rupta in buchetele mici 200 g sunca slaba, rupta fasii 2 fire de praz, taiate rondele subtiri 500 g sos de branza o legatura de patrunjel proaspat, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.