Conopida cu sunca

Printeaza

Conopida cu sunca din: conopida, sunca, cascaval, smantana, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • o conopidă medie
  • 200 g şuncă
  • 100 g caşcaval
  • 200 ml smântână
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida cu sunca: Conopida desfăcută bucheţele se pune la fiert în apă cu sare. Se fierbe 20 de minute şi apoi se lasă la scurs.

Şunca se taie fâşii sau cuburi şi se pune alternativ cu conopida într-un vas uns cu unt.

Se toarnă smântână, se pune caşcavalul felii, piperul şi se lasă la cuptor 25 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome

Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome din: naut, fenicul, ceapa, usturoi, lapte de cocos, curry, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, coriandru, zeama de lamaie. Descoperiți farmecul bucătăriei vegetariene cu această rețetă, un fel de mâncare sățios și plin de savoare care vă va încânta papilele gustative. Combinația inedită de fenicul […]

Tochitură Vegetariană cu Quinoa și Legume

Tochitură Vegetariană cu Quinoa și Legume din: quinoa, apa, ceapa, usturoi, ardei, dovlecel, vanata, ciuperci, rosii, sare, piper, boia, coriandru, ulei. În zilele noastre, căutarea unor alternative sănătoase și nutritive la mâncărurile tradiționale este mai populară ca niciodată. Tochitura cu quinoa și legume reprezintă o versiune modernă și vegetariană a clasicului preparat românesc, oferind o […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.