Conserva de peste

Printeaza

Conserva de peste din: peste, apa, ulei, otet, piper, boabe de mustar, dafin.

Ingrediente:Conserva de peste

  • 2 kg peşte
  • 1/2 l apă
  • 1/2 l ulei
  • 200 ml oţet
  • boabe de piper
  • câteva boabe de muştar
  • 3 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se sărează peştele şi se toarnă peste el 200 ml oţet. Se lasă 24 de ore, apoi se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă bine şi se pune la foc mare până când clocoteşte, apoi se dă focul cât se poate de mic.

In timpul fierberii nu se amestecă deloc, se lasă până se evaporă apa, să rămână numai uleiul.

Se pune peştele în borcane, apoi uleiul rămas Se toarnă deasupra, ca să completeze spaţiile goale. Se lasă borcanele să se răcească până a doua zi.

 

Conserva de peste

Conserva de peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.