Salată de icre de somon – este un preparat sofisticat și elegant, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona oaspeții cu un aperitiv deosebit. Icrele de somon, cu textura lor delicată și gustul rafinat, sunt perfect completate de ingredientele alese pentru a crea o salată fină și savuroasă. Această rețetă necesită atenție și delicatețe […]
Conserva de macrou cu pasta de tomate
PrinteazaConserva de macrou cu pasta de tomate din: macrou, apă, ulei, oţet, pastă de tomate (facultativ), sare, boabe de piper, foi de dafin.
Ingrediente:
- 3 kg macrou
- 1 cană apă
- 1 cană ulei
- 1 cană oţet
- 1 borcan de 400 g pastă de tomate (facultativ)
- 1 lingură sare
- 20 boabe de piper
- 3-4 foi de dafin
Mod de preparare:
Conserva de macrou cu pasta de tomate: Decapitezi peştele, îl speli şi îl tai transversal în felii groase de aproximativ 4 cm.
Aşezi peştele în oală şi adaugi toate celelalte ingrediente.
Fierbi compoziţia în kuktă (oala sub presiune), timp de o oră sau pe aragaz între 3 şi 4 ore, până când oasele peştelui se macerează complet.
Compoziţia fierbinte o pui în borcane şi, după ce se răceşte, o păstrezi la frigider.
Pofta buna!
Găină cu Piure de Cartofi Dulci și Scorțișoară
Găină cu Piure de Cartofi Dulci și ScorțișoarăGăină cu Piure de Cartofi Dulci și Scorțișoară – o combinație delicioasă, perfectă pentru prânz sau cină. Acest fel de mâncare aduce împreună gustul bogat al cărnii de găină cu dulceața naturală și aroma delicată a cartofilor dulci, completată de un strop de scorțișoară. Este o rețetă simplă […]