Conserva de macrou cu pasta de tomate

Printeaza

Conserva de macrou cu pasta de tomate din: macrou, apă, ulei, oţet, pastă de tomate (facultativ), sare, boabe de piper, foi de dafin.

Ingrediente:

  • 3 kg macrou
  • 1 cană apă
  • 1 cană ulei
  • 1 cană oţet
  • 1 borcan de 400 g pastă de tomate (facultativ)
  • 1 lingură sare
  • 20 boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin

Mod de preparare:

Conserva de macrou cu pasta de tomate: Decapitezi peştele, îl speli şi îl tai transversal în felii groase de aproximativ 4 cm.

Aşezi peştele în oală şi adaugi toate cele­lalte ingrediente.

Fierbi compoziţia în kuktă (oala sub presiune), timp de o oră sau pe ara­gaz între 3 şi 4 ore, până când oasele peştelui se macerează complet.

Compoziţia fierbinte o pui în borcane şi, după ce se răceşte, o păs­trezi la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

Salată de icre de somon

Salată de icre de somon – este un preparat sofisticat și elegant, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona oaspeții cu un aperitiv deosebit. Icrele de somon, cu textura lor delicată și gustul rafinat, sunt perfect completate de ingredientele alese pentru a crea o salată fină și savuroasă. Această rețetă necesită atenție și delicatețe […]

 

Găină cu Piure de Cartofi Dulci și Scorțișoară

Găină cu Piure de Cartofi Dulci și ScorțișoarăGăină cu Piure de Cartofi Dulci și Scorțișoară – o combinație delicioasă, perfectă pentru prânz sau cină. Acest fel de mâncare aduce împreună gustul bogat al cărnii de găină cu dulceața naturală și aroma delicată a cartofilor dulci, completată de un strop de scorțișoară. Este o rețetă simplă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.