Friptură de Rață cu Vin Roșu din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, rozmarin, vin rosu, fond de carne, unt. Este o rețetă clasică, rafinată, care combină textura fragedă a cărnii de rață cu adâncimea și complexitatea vinului roșu, creând un fel de mâncare bogat și aromat. Aceasta rețetă este ideală […]
Conserve cu suc de rosii
PrinteazaConserve cu suc de rosii din: rosii, aspirina, sare.
Ingrediente:
- 5 kg roşii
- aspirină
- sare
Mod de preparare:
Conserve cu suc de rosii: Roşiile se spală, se usucă şi se taie bucăţi. dau prin maşina de bulion de 2-3 ori.
Pasta obţinută se pune la fiert cu 5 linguri de sare. Sucul de roşii este gata când nu se mai formează spumă.
introduce în sticle şi acestea se închid. Este recomandat să se adauge o aspirină (sau conservant) la un litru de suc.
Pentru a obţine bulionul, sucul de roşii se, lasă la fiert până se îngroaşă, amestecându-se cu o paletă de lemn.
Pofta buna!
Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri
Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]