Conserve cu suc de rosii

Printeaza

Conserve cu suc de rosii din: rosii, aspirina, sare.

Ingrediente:

  • 5 kg roşii
  • aspirină
  • sare

Mod de preparare:

Conserve cu suc de rosii: Roşiile se spală, se usucă şi se taie bucăţi. dau prin maşina de bulion de 2-3 ori.

Pasta ob­ţinută se pune la fiert cu 5 linguri de sare. Sucul de roşii este gata când nu se mai formează spu­mă.

introduce în sticle şi acestea se închid. Este recomandat să se adauge o aspirină (sau conservant) la un litru de suc.

Pentru a obţine bulionul, sucul de roşii se, lasă la fiert până se îngroaşă, amestecându-se cu o paletă de lemn.

 

Pofta buna!

 

 

Friptură de Rață cu Vin Roșu

Friptură de Rață cu Vin Roșu din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, rozmarin, vin rosu, fond de carne, unt. Este o rețetă clasică, rafinată, care combină textura fragedă a cărnii de rață cu adâncimea și complexitatea vinului roșu, creând un fel de mâncare bogat și aromat. Aceasta rețetă este ideală […]

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.