Consomeu julien

Printeaza

Consomeu julien

Ingrediente:Consomeu julien

  • 2 l consomeu
  • 1 morcov
  • 1/2 felină
  • 1 păstarnac
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 foaie de praz
  • 100 g conopidă
  • 80 g varză

 

Mod de preparare:

Toate legumele bine spălate, tăiate julien subţire şi conopida ruptă bucăţele se fierb 8 minute în apă cu sare.

Se strecoară şi se mai fierb cu consomeul 10 minute. La sfîrşit se adaugă pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.