Consomme de peste alb si galuste

Printeaza

Consomme de peste alb si galuste din: peste alb, supa de peste, albusuri, patrunjel, sare, piper alb.

Ingrediente:

  • 1,5 kg peşte alb
  • 2 l supă de peşte
  • 3 albuşuri
  • 15 g pătrunjel
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Peştele se filetează. Carnea se toacă de două ori prin sită, se amestecă bine cu albu­şurile şi se formează găluşte cu ajutorul a două linguri (ca nişte perişoare, dar ovale).

Pielea şi oa­sele se fierb împreună cu cozile de pătrunjel. In acest lichid stre­curat se adaugă sare şi aici se vor fierbe găluştele, timp de 5 mi­n.

Se lasă la cald. Supa de peşte se limpezeşte, se asezo­nează.

Se serveşte fierbinte, cu frunze de pătrunjel.

 

Consomme de peste alb si galuste

Consomme_de_peste_alb_si_galuste

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.