Cookies cu fistic din: unt, zahar brun, ou, faina, martipan, fulgi de ciocolata, ciocolata alba, fistic. Ingrediente: 150 g unt 150 g zahăr brun 1 ou 250 g făină 100 g marţipan 100 g fulgi de ciocolată 100 g ciocolată albă 4 linguri de fistic prăjit şi tăiat Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la […]
Cookies cu alune
PrinteazaCookies cu alune din: unt, zahar, oua, faina, martipan, fulgi de ciocolata, ciocolata, alune.
- 150 g unt
- 150 g zahăr brun
- 1 ou
- 250 g făină
- 100 g marţipan
- 100 g fulgi de ciocolată
- 100 g ciocolată neagră
- 4 linguri alune tăiate şi prăjite
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 190 °C. Puneţi hârtie de copt în tavă.
Frecaţi untul spumă cu zahăr. înglobaţi oul, apoi făina şi frământaţi până devine aluat.
Intindeţi uniform aluatul pe o suprafaţă de lucru presărată cu făină, ca să aibă cca 5 mm grosime.
Decupaţi apoi cercuri cu un diametru de cca 8 cm.
Aşezaţi jumătate din cercuri pe tavă, puneţi apoi pe fiecare câte o bucată de marţipan şi presăraţi-le cu fulgi de ciocolată. Acoperiţi cu cealaltă jumătate de aluat.
Lipiţi bine marginile fursecurilor umplute şi lăsaţi-le să se coacă cca 10-12 minute pe raftul din mijloc al cuptorului.
După răcire, scufundaţi-le pe jumătate în ciocolată neagră topită şi presăraţi-le cu alune tăiate.
Cookies cu alune
Cookies cu papaya din: papaya, faina, bicarbonat, sare, ciocolata amaruie, unt, zahar, sirop de sfecla, oua, zahar vanilat, ciocolata neagra, zahar pudra. Ingrediente: 100 g papaya confiată 420 g făină 1 linguriţă bicarbonat 1 linguriţă sare 100 g ciocolată amăruie 220 g unt 320 g zahăr 1 lingură sirop din sfeclă de zahăr 2 ouă […]
Cookies cu cacao si mascarpone
Cookies cu cacao si mascarpone din: faina, praf de copt, ou, zahar, zahar vanilat, unt, cacao, lapte, mascarpone, dulceata de caise. Ingrediente: 250 g faină 1 linguriţă praf de copt 1 ou 100 g zahăr 1 pacheţel zahăr vanilat 125 g unt 4 linguri cacao 1-2 linguri lapte 150 g făină pentru prelucrat 3 linguri […]
Pofta buna!