Copane de pui cu cartofi si usturoi la cuptor

Printeaza

Copane de pui cu cartofi si usturoi la cuptor din: copane de pui, bacon afumat, cartofi albi, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei de masline.

Ingrediente: Copane_de_pui_cu_cartofi_si_usturoi_la_cuptor

  • 600g copănele de pui
  • 100g cubuleţe de bacon afumat
  • 500g de cartofi albi
  • 2 căpăţâni de usturoi, tăiate în jumătăţi pe orizontală
  • 2 cepe mici
  • 3-4 ardei iuţi
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Taie cartofii şi ceapa în bucăţi mari. Prăjeşte baconul, ceapa şi usturoiul timp de 5 minute într-o tigaie mare, care poate fi dată la cuptor. Tăvăleşte pulpele de pui prin ulei de măsline, asezonează-le şi rumeneşte-le uşor.

Toarnă apă cât să acopere carnea, adaugă cartofii şi ceapa, asezonează şi lasă totul să fiarbă 15 minute. Când apa scade, dă tigaia la cuptor, adaugă usturoiul şi coace totul aproximativ 45 de minute, până când legumele şi carnea se rumenesc.

Copane de pui cu cartofi si usturoi la cuptor

Copane_de_pui_cu_cartofi_si_usturoi_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.