Copane de pui cu sos de soia

Printeaza

Copane de pui cu sos de soia din: copane de pui, sos soya, arpagic, usturoi si piper.

 

 

Ingrediente:Copane de pui cu sos de soia

  • copane de pui
  • sos soya
  • arpagic
  • usturoi
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun copanele in tigaie, se adauga sosul de soya, usturoiul si arpagicul. Se intorc din cand in cand pana cand marinata se evapora. Se lasa la racit 1-2 ore dupa care se prajesc la foc mediu pe toate partile in ulei de masline aproximativ 30 minute.

Se servesc calde, se adauga pe deasupra piper proaspat macinat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.