Copane de pui fripte si glazurate

Printeaza

Copane de pui fripte si glazurate din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper.

Ingrediente:Copane_de_pui_fripte_si_glazurate

  • 2/3 ceasca gem de mango
  • 2 linguri ceapa de tuns tocata
  • 2 linguri otet (de preferabil de orez)
  • 2 linguri hot sauce
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 copane intregi fara piele
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper macinat

 

Mod de preparare:

Pregătiţi grătarul, aranjând jarul spre marginile vetrei, astfel încât să rămână o zonă liberă în mijloc. Amestecaţi bine gemul, ceapa, oţetul şi sosul iute. Puneţi deoparte 1/4 ceaşcă din amestec. Ungeţi uniform cu ulei copanele, presăraţi sare şi piper.

Puneţi o tavă de aluminiu de unică folosinţă în zona fără jar a vetrei grătarului. Puneţi copanele pe grătar, deasupra zonei fără jar. Ungeţi carnea cu cca 2 linguri din sosul cu gem. Puneţi capacul special peste grătar. Frigeţi carnea cam 90 min, întor­când-o şi ungând-o cu sos la fiecare 20 min. Serviţi copanele stropite cu sosul păstrat deoparte.

Copane de pui fripte si glazurate

Copane_de_pui_fripte_si_glazurate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.