Copane de pui crocante din: copane de pui, lapte batut, boia, piper, faina, ulei. Ingrediente: 2 kg copane de pui inferioare 400 ml lapte batut 1/2 lingurita boia 1 lingura piper rosu 300 g faina ulei pentru prajit in baie Mod de preparare: Imparte carnea în două pungi de plastic şi adaugă în fiecare […]
Copane de pui glazurate cu gem
PrinteazaCopane de pui glazurate cu gem din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper.
- 2/3 ceasca gem de mango
- 2 linguri ceapa de tuns tocata
- 2 linguri otet
- 2 linguri hot sauce
- 1 lingura ulei de masline
- 4 copane intregi fara piele
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper macinat
Mod de preparare:
Pregătiţi grătarul, aranjând jarul spre marginile vetrei, astfel încât să rămână o zonă liberă în mijloc. Amestecaţi bine gemul, ceapa, oţetul şi sosul iute.
Puneţi deoparte 1/4 ceaşcă din amestec.
Ungeţi uniform cu ulei copanele, presăraţi sare şi piper.
Puneţi o tavă de aluminiu de unică folosinţă în zona fără jar a vetrei grătarului. Puneţi copanele pe grătar, deasupra zonei fără jar. Ungeţi carnea cu cca 2 linguri din sosul cu gem. Puneţi capacul special peste grătar.
Frigeţi carnea cam 90 minute, întorcând-o şi ungând-o cu sos la fiecare 20 minute.
Serviţi copanele stropite cu sos.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Copane de pui cu broccoli
Copane de pui cu broccoli din: pulpe de pui, sare, piper, lamai, broccoli, usturoi, vin, supa, seminte de susan. Ingrediente: 4 pulpe de pui (a circa 200g) sare piper 2 lamai 500 g broccoli 4 catei de usturoi 100 ml vin alb sec 125 ml supa 2-3 linguri seminte de susan Mod de preparare: […]
Copane de pui la cuptor
Copane de pui la cuptor din: copane de pui, portocale, lamaie, piper rosu, vin, ulei de masline, tarhon. Ingrediente: 12 copane de pui 2 portocale mici, taiate felii 1 lamaie, taiata felii 1 lingurita piper rosu, zdrobit 100 ml vin alb sec 2 linguri ulei de masline cateva fire de tarhon, tocat Mod de […]