Copane de pui glazurate cu miere si ketchup
PrinteazaCopane de pui glazurate cu miere si ketchup din: făină integrală, boia dulce, copane de pui, ulei de floarea soarelui, usturoi, ketchup de roşii, miere, sos picant, castravete, codiţe de telină.
- 125 g făină integrală
- 2 linguri boia dulce
- 6 copane de pui
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 lipie cu usturoi
- 6 linguri ketchup de roşii
- 2 linguri miere
- 1 lingură sos picant
- 1/2 castravete, tăiat batoane
- 4 codiţe de telină, tăiate fâşii
Mod de preparare:
Intr-un bol pune făina, boiaua şi un praf de piper. Amestecă. Curăţă copanele de pieliţă şi apoi tăvăleşte-le prin amestecul de făină, pentru a se acoperi uniform.
Intr-un vas pe foc încinge uleiul şi prăjeşte copanele pe toate părţile, până se rumenesc uniform şi se pătrund.
Intre timp, combină ketchup-ul, mierea şi sosul picant. Adaugă copanele şi unge-le uniform.
Taie pâinea fâşii şi serveşte copanele cu castravetele şi ţelina.
Copane de pui glazurate cu miere si ketchup
Pofta buna!