Copanele cu legume si sos de mere din: copanele, cartofi, ulei, mere, smantana, faina, unt, zahar, lamaie, busuioc, fenicul, patrunjel, morcov, mazare, fasole, broccoli, ardei. Ingrediente: 4 copănele 4 cartofi pătrunjel verde busuioc seminţe de fenicul 1 lingură cu ulei Pentru sosul de mere: 3 mere, date pe răzătoarea mică 50 ml smântână 1 lingură […]
Copanele de pui cu gnocchi din: gnocchi, copanele de pui, cartofi, rosii, ceapa, ardei capia, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 100 g gnocchi 8 copănele 4 cartofi 2 roșii 2 cepe 1 ardei capia pătrunjel proaspăt cimbru uscat ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se prăjesc în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.