Copanele dulci de pui

Printeaza

O reteta de copanele dulci de pui din: lapte de cocos, fructe de padure, ulei de masline, vin alb, suc de lamaie, copane de pui, sare si piper.

Ingrediente:

  • 45 ml (3 linguri) lapte de cocos
  • 250 g (1 cana) fructe de padure amestecate
  • 30 ml (2 linguri) ulei masline
  • 125 ml (1/2 cana) vin alb
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 4 copanele de pui
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Intr-un blender, amestecati laptele de cocos, fructele de padure, uleiul de masline, vinul si sucul de lamaie pentru a prepara marinata. Puneti copanelele intr-un bol si potriviti de sare si piper. Turnati marinata peste copanele si lasati la rece timp de 30 de minute.

Preincalziti cuptorul la 180 C si gatiti copanelele intr-o tava timp de 30 de minute pana ce acestea devin crocante. Serviti cu cartofi copti si salata dumneavoastra preferata.

Copanele dulci de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.