Copanele marinate

Printeaza

Copanele marinate din: copane de pui, mustar, miere, sare, piper.

Ingrediente:Copanele marinate

  • 4 copane de pui
  • 4 linguri muştar cu boabe
  • 2 linguri suc de roşii
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte mierea şi se amestecă bine cu sucul de roşii şi muştarul. Carnea se presară cu sare şi piper şi se toarnă amestecul de sos peste ea.

Se lasă la frigider 60 de minute şi apoi se dă vasul la cuptor pentru 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.