Copănele de pui cu cartofi la cuptor

Printeaza

Copănele de pui cu cartofi la cuptor din: cartofi, ulei de floarea soarelui, fulgi de ardei iute, coriandru, chimen, miere, sos de soia, mustar dijon, copanele de pui si salata verde.

Ingrediente:Copanele_de_pui_cu_cartofi_la_cuptor

  • 4 cartofi mari, taiati sferturi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • un varf fulgi de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • un varf de semine de chimen, macinate
  • 6 linguri miere lichida
  • 4 linguri sos de soia (optional)
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 8 copanele de pui
  • frunze de salata verde, pentru servit

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la sem­nul 6/200 C. Amestecă bine cartofii cu ulei şi condimente. Pune-i apoi pe o tavă de copt si da la cuptor 35 de minute. Amesteca mierea, sosul de soia si muştarul.

Şterge copăne- lele cu un şervet de bucătărie, apoi pune-le într-o pungă de plastic împreună cu marinata de muştar. Amestecă bine, iar dacă ai mai mult timp, lasă-le la marinat câteva ore, în frigider

Pune copanelele într-o tavă de copt unsă cu ulei şi coace-le 25 de minute, până sunt bine pătrunse. Serveşte cu cartofi copţi şi frunze de salata verde.

Copănele de pui cu cartofi la cuptor

Copanele_de_pui_cu_cartofi_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.