Copanele de pui cu fulgi de porumb

Printeaza

Copanele de pui cu fulgi de porumb din: copanelem oua, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si busuioc.

Ingrediente:

  • 8 copănele cu os
  • 2 ouă
  • 1 pungă cu fulgi de porumb
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Spală copănelele şi şterge-le cu un şervet absorbant. Sărează-le, pipe- rează-le şi condimentează-le cu busuioc.

Bate ouăle, adaugă un praf de sare şi dă copă­nelele condirpentate prin ou, apoi prin fulgii de porumb.

Pune-le la fript în ulei în­cins, până se rumenesc, apoi scoate-le pe hârtie absorbantă ca să se scurgă excesul de ulei.

Serveşte-le calde, ală­turi de o salată de roşii cu busuioc şi ulei de măsline.

Copanele de pui cu fulgi de porumb

 

Pofta buna!

 

 

Pepenele galben – Beneficii pentru sanatate si retete

Pepenele galben (Cucumis melo) sau zămos (Moldova) este o plantă erbacee unisexuat monoică (cu flori de sex diferit pe aceeași plantă), cu tulpina târâsauare. Se cultivă pentru fructul său, care se coace vara, conține multă apă și este de gust dulce. Beneficii și proprietăți ale pepenelui galben: […]

Stevia – Beneficii si retete

Înlocuitorul de zahăr obținut din stevia este cunoscut sub numele de “extract de stevie” sau “steviosid”. Acesta are un conținut scăzut de calorii, fiind utilizat ca alternativă la […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.