Pepenele galben (Cucumis melo) sau zămos (Moldova) este o plantă erbacee unisexuat monoică (cu flori de sex diferit pe aceeași plantă), cu tulpina târâsauare. Se cultivă pentru fructul său, care se coace vara, conține multă apă și este de gust dulce. Beneficii și proprietăți ale pepenelui galben: […]
Copanele de pui cu fulgi de porumb
PrinteazaCopanele de pui cu fulgi de porumb din: copanelem oua, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si busuioc.
Ingrediente:
- 8 copănele cu os
- 2 ouă
- 1 pungă cu fulgi de porumb
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Spală copănelele şi şterge-le cu un şervet absorbant. Sărează-le, pipe- rează-le şi condimentează-le cu busuioc.
Bate ouăle, adaugă un praf de sare şi dă copănelele condirpentate prin ou, apoi prin fulgii de porumb.
Pune-le la fript în ulei încins, până se rumenesc, apoi scoate-le pe hârtie absorbantă ca să se scurgă excesul de ulei.
Serveşte-le calde, alături de o salată de roşii cu busuioc şi ulei de măsline.
Copanele de pui cu fulgi de porumb
Pofta buna!
Înlocuitorul de zahăr obținut din stevia este cunoscut sub numele de “extract de stevie” sau “steviosid”. Acesta are un conținut scăzut de calorii, fiind utilizat ca alternativă la […]