Brânza Paneer – este o brânză proaspătă, nelipicioasă, originară din subcontinentul indian. Este un ingredient esențial în multe preparate tradiționale indiene și este apreciată pentru textura sa fermă și gustul său neutru, care absoarbe cu ușurință aromele condimentelor și sosurilor. Istoria Brânzei Paneer Brânza Paneer are o istorie îndelungată în India, fiind menționată în texte […]
Copanele de pui cu gnocchi
PrinteazaCopanele de pui cu gnocchi din: gnocchi, copanele de pui, cartofi, rosii, ceapa, ardei capia, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 100 g gnocchi
- 8 copănele
- 4 cartofi
- 2 roșii
- 2 cepe
- 1 ardei capia
- pătrunjel proaspăt
- cimbru uscat
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Copanele de pui cu gnocchi : Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se prăjesc în 3 linguri de ulei. Se adaugă copănelele și se prăjesc 5-6 minute. Roșiile opărite se decojesc și se rad pe răzătoarea mare. Se adaugă peste carne.
Se lasă să fiarbă 40 minute pe foc mic.
Cartofii se fierb separat. După ce au fiert se pasează în blender, iar piureul obținut se pune peste carne. Se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat și cimbru și se mai fierb 10 minute.
Separat se pune la fiert apă cu sare. Când clocotește se pun gnocchi și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot din apa sărată și se adaugă peste mâncarea de pui. mai lasă un clocot și se oprește focul.
Se servește fierbinte ornat cu frunze de pătrunjel.
Pofta buna!