Copanele de pui cu gnocchi 

Printeaza

Copanele de pui cu gnocchi din: gnocchi, copanele de pui, cartofi, rosii, ceapa, ardei capia, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 100 g gnocchi
  • 8 copănele
  • 4 cartofi
  • 2 roșii
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • pătrunjel proaspăt
  • cimbru uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Copanele de pui cu gnocchi : Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se prăjesc în 3 linguri de ulei. Se adaugă copănelele și se prăjesc 5-6 minute. Roșiile opărite se decojesc și se rad pe răzătoarea mare. Se adaugă peste carne.

Se lasă să fiarbă 40 minute pe foc mic.

Cartofii se fierb separat. După ce au fiert se pasează în blender, iar piureul obținut se pune peste carne. Se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat și cimbru și se mai fierb 10 minute.

Separat se pune la fiert apă cu sare. Când clocotește se pun gnocchi și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot din apa sărată și se adaugă peste mâncarea de pui. mai lasă un clocot și se oprește focul.

Se servește fierbinte ornat cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Brânza Paneer

Brânza Paneer – este o brânză proaspătă, nelipicioasă, originară din subcontinentul indian. Este un ingredient esențial în multe preparate tradiționale indiene și este apreciată pentru textura sa fermă și gustul său neutru, care absoarbe cu ușurință aromele condimentelor și sosurilor. Istoria Brânzei Paneer Brânza Paneer are o istorie îndelungată în India, fiind menționată în texte […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.