Copănele de pui in sos

Printeaza

O reteta delicioasa de copanele de pui cu: sos de soia, sos worchester, apa, sos picant, zahar brun, otet, susan, ghimbir, curry.

Ingrediente:Copănele de pui in sos

  • 1 kg copănele
  • 100 ml sos soia
  • 100 ml sos worchester
  • 100 ml apă
  • 100 ml sos picant
  • 3 linguri zahăr brun
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 lingură susan
  • ghimbir
  • curry

Mod de preparare:

Pui copănelele de pui într-un vas şi torni peste ele sosul de soia şi sosul worchester. Le dai la frigider pentru 2-3 ore. Scoţi copănelele şi le pui într-o tavă.

Peste sosul rămas de la marinare, adaugi zahărul brun şi amesteci până se topeşte.

Pui apoi sosul picant şi oţetul balsamic, adaugi ghimbir şi curry, amesteci până se omogenizează, apoi pui apă şi torni sosul în tavă peste copănele.

Dai la cuptor la foc mic până se rumenesc copănelele pe ambele părţi şi se caramelizează sosul. Scoţi tava de la cup­tor şi presari susan. Serveşti pe pat de orez.

Copănele de pui in sos

Copănele de pui in sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.