Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

Printeaza

O reteta de Coquilles St Jacques cu sunca de Praga din: scoci, sunca de praga si lamaie.

Ingrediente:Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

  • 18 scoici St jacques
  • 6 felii de sunca de Praga, taiate fasii
  • 1 lamaie, taiata felii subtiri

 

Mod de preparare:

Infasoara 12 scoici intr-o felie de sunca si asaza cate 1 felie de lamaie pe cele ramase.

Infinge cate trei bucati pe cate o tepusa de lemn sau metalica: o bucata de sunca, o bucata de lamaie si inca o bucata de sunca.

Presara sare si piper si da la gratatul incins 2-3 minute, pana cand cochiile devin opace.

Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

Coquilles St Jacques cu sunca de Praga

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.