Corabioare cu ardei
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de corabioare cu ardei din: ardei grasi, cabanosi, cartofi, cascaval, ceapa, condimente si ulei.
- 4 ardei grasi diferite culori
- 2-3 cabanosi
- 3 cartofi
- 150 g cascaval
- 1 ceapa
- condimente
- ulei
Mod de preparare:
Fierbe cartofii in coaja, in apa cu condimente. Taie ardeii in jumatati, pe lungime si indeparteaza cotorul si semintele. Separat taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga cartofii curatati si taiati in cubulete.
Dupa cateva minute, pune carnatii taiati rondele. Cu amestecul astfel obtinut, umplue ardeii. Aseaza-i intr-un vas sstropit cu ulei. Rade deasupra cascaval din belsug si lasa la cuptor cel mult 15 minute.
Corabioare cu ardei
Pofta buna!