O reteta delicioasa de corabioare cu fructe de mare din: avocado, icre rosii, ceapa verde, amestec de fructe congelate, lamaie, grepfrut rosu, oua, maioneza, ulei de masline si sare. Ingrediente: 2 avocado 50 g icre rosii 2-3 fire de ceapa verde 1 pachet amestec fructe de mare congelate 1/2 lamaie 1 grepfrut rosu 2 oua […]
Corabioare din rosii
PrinteazaCorabioare din rosii din: rosii, cascaval, salata creata, carne tocata de vita, ceapa, ceapa verde, usturoi, ou, paine, vin, ardei rgasi, marar, cimbru, sare, piper.
- 10 rosii
- 200 g cascaval
- 1 salata creata
- 500 g carne tocata de vita
- 1 ceapa
- 2-3 fire de ceapa verde
- 4 catei de usturoi
- 1 ou
- 2 felii de paine
- 1/2 cescuta cu vin
- 1 ardei gras
- 1 legatura de marar
- 1 crenguta de cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine roşiile, taie-le pe jumătate şi scoate; uşor pulpa. Aşază-le cu tăietura în jos ca să se scurgă bine.
Amestecă bine carnea cu ceapa tocată, pâinea înmuiată şi stoarsă, oul bătut cu sare şi piper.
Adaugă usturoiul zdrobit şi aromatizează cu puţin mărar şi cimbru. Din amestecul astfel obţinut, prăjeşte chiftele foarte mici.
In grăsimea rămasă, căleşte ceapa verde. Adaugă ardeiul tocat mărunt, pulpa de roşii şi chifteluţele.
Stinge cu puţin vin şi lasă să dea în câteva clocote. Umple roşiile cu frunze de salată şi 1-2 linguri cu chifteluţe.
Serveşte-le cu bastonaşe de caşcaval.
Corabioare din rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Corabioare cu fructe de mare
Pofta buna!