Corabioare cu iaurt

Printeaza

Corabioare cu iaurt din: iaurt, unt, zahar, oua, bicarbonat, lamaie, faina.

Ingrediente:Corabioare cu iaurt

  • 1 ceaşcă iaurt
  • 1 ceaşcă unt proaspăt
  • 1 ceaşcă zahăr pudră
  • 4 ouă întregi
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu dizolvat în rom
  • coajă de lămâie
  • 650-700 g făină

 

Mod de preparare:

Se amestecă iaurtul cu zahărul, se adaugă untul frecat, ouăle, bicarbonatul dizolvat în rom, coaja rasă de lămâie si făina pentru a se obţine un aluat potrivit de moale.

Se întinde o foaie de 1 cm grosime şi se taie în formă dreptunghiulară. Se ung cu ou şi se presară cu zahăr tos.

Se coc până ce au culoarea de galben-deschis.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.