Corăbioare de vinete cu branză

Printeaza

Corăbioare de vinete cu branză din: vinete, branza de burduf, cascaval, ceapa verde, usturoi, rosii, marar, piper, ulei.

 

Ingrediente:Corabioare de vinete cu brânza

  • 2 vinete lungi
  • 100 brânză de burduf
  • 200 g caşcaval
  • 2 cepe verzi
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • mărar
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai vinetele pe lung, le scobeşti, apoi le prăjeşti pe ambele părţi în puţin ulei, până se înmoaie bine.

Cepele tocate şi miezul de la vinete tăiat mărunt le amesteci cu brânza bine fărâmiţată, apoi cu 100 g caşcaval ras, usturoi, mărar tocat şi piper.

Umpli fiecare jumătate de vânătă cu acest amestec, le acoperi cu felii de roşii, le stropeşti cu puţin ulei şi le pui într-un vas jena sau de ceramică termorezistent.

Le dai la cuptor 20 de minute, apoi scoţi şi presari caşcavalul ras rămas, le mai dai pentru 5 minute să se gratineze.

Sunt bune calde, cu mărar verde tocat presărat deasupra, dar mai ales reci.

Corăbioare de vinete cu brânză

Corabioare de vinete cu brânza

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella,  busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]

Vinete umplute cu orez si branza

Vinete umplute cu orez si branza

Vinete umplute cu orez si branza din: vinete, orez, rosii uscate in ulei, masline, branza, ulei de masline, busuioc, dressing de iaurt si menta. Ingrediente:  4 vinete 225 g orez cu bobul lung 75 g roșii uscate in ulei 50 g masline negre 60 g brânză 30 ml ulei de masline 1 lingura de busuioc […]

 

Vinete la grill cu branza

Vinete la grill cu branza

Vinete la grill cu branza din: vinete, sare, ulei, usturoi, pesmet, branza. Ingrediente: 2 vinete sare ulei pentru grătar 3 căţei de usturoi 3 linguri de pesmet 3 linguri de brânză proaspăt rasă 3 linguri de ulei de măsline   Mod de preparare: Vinetele se curăţă, se spală şi se taie pe lungimeîn felii cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.