Cordon-bleu de pui cu roşii

Printeaza

Cordon-bleu de pui cu roşii din: rosii, fileuri de pui, sare, piper, sunca, cimbru, branza gouda, oua, faina, pesmet, ulei.

Ingrediente:Cordon_bleu_de_pui_cu_rosii

  • 2 rosii
  • 4 fileuri de piept de pui (a 140 g)
  • sare
  • piper
  • 4 felii sunca
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 4 felii de branza Gouda
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 100 g pesmet
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se crestează roşiile, se opăresc şi se trec prin jet de apă rece; se decojesc. Se taie sferturi, se curăţă de seminţe, iar pulpa se taie cuburi. Se spală şi se şterge carnea; se crestează câte un buzunar în fiecare bucată, pe lung.

Se desface, se bate puţin, se sărează, se piperează şi se aşază deasupra câte o felie de şuncă, câteva bucăţele de roşii şi puţin cimbru, apoi câte o felie de brânză; se pliază şi se fixează. Se bat ouăle. Se tăvălesc bucăţile de carne mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin pesmet.

Se prăjesc în ulei încins cca 5 min. pe fiecare parte. Eventual se ornează cu felii de lămâie şi cimbru.

Cordon-bleu de pui cu roşii

Cordon_bleu_de_pui_cu_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.