O reteta delicioasa de cordon bleu din curcan din: piept de curcan, sunca, cascaval, oua, faina, boia de ardei, sare, piper, unt, pesmet.
Ingrediente:
2 piepţi de curcan dezosaţi
4 felii de şuncă
4 felii de caşcaval
2 ouă
6 linguri făină
1 linguriţă boia de ardei
sare, piper
3 linguri unt
3 linguri pesmet fin
Mod de preparare:
Se taie fiecare piept de curcan în două, pe lung, apoi se bat bucăţile ca pentru şniţele, dar lăsându-le o grosime de cel puţin 1 cm. Se presară fiecare cu sare, piper şi boia.
Pe fiecare jumătate din bucăţile de curcan, se aşază câte o felie de şuncă şi una de caşcaval şi se acoperă cu cealaltă jumătate.
Se bat două ouă, se sărează şi se piperează. Separat se pune făina într-o farfurie întinsă.Se tăvăleşte prin făină fiecare bucată de carne umplută, apoi se dă prin ou şi la sfârşit prin pesmetul de pâine.
Apoi se prăjesc in unt cate 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc calde cu felii de lamaie, salata verde si rosii.
Le Cordon Bleu din: piept de pui, oua, faina, paine, sunca, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g piept de pui (două piepturi) 4 ouă 1/2 cană făină de grâu 1/2 cană făină de porumb 4 felii de pâine albă 2 felii de şuncă de Praga 2 felii de caşcaval sare şi piper negru după […]
Cordon bleu cu sunca presata din: muschi de porc, sunca presata, cascaval, oua, ulei, faina, pesmet, gris, sare, piper. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 150 g felii de şuncă presată 200 g caşcaval 2 ouă 200 ml ulei 3 linguri de făină 3 linguri de pesmet 1 linguriţă de gris sare piper Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.